Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dilluns, 20 de juny de 2011

Crónica.cat: 9-J, Nova manifestació per la independència de Catalunya #9juliol

Un any després de la massiva manifestació del 10-J, una plataforma ciutadana ha organitzat una nova marxa pel dissabte 9 de juliol perquè l'esperit que va fer sortir al carrer més d'un milió de catalans quedi només en la memòria. Si aleshores el lema que encapçalava la manifestació va ser "Som una nació. Tenim dret a decidir", un any després es reivindica que el lema sigui desacomplexadament a favor de la sobirania: "Pel nostre futur: Independència".

Segons es pot llegir al web de la Plataforma 9-J, la manifestació està convocada pel dissabte 9 de juliol a les sis de la tarda a la Plaça Urquinaona, fins al Passeig Lluís Companys. "Com que seguim sense poder decidir el nostre futur i les conseqüències que això comporta a Catalunya són nefastes, la plataforma ciutadana 9J ha decidit convocar i organitzar la manifestació del 9 de juliol sota el lema: "PEL NOSTRE FUTUR: INDEPENDÈNCIA".", s'afirma des de la plataforma.

Web oficial de la manifestació: http://manifestacio9juliol.blogspot.com/
Hastag a Twitter: #9juliol

Manifest: El proper 9J sortim al carrer per Catalunya

"Els últims anys la societat civil Catalana ha sortit diverses vegades al carrer per reivindicar les diferents situacions que han afectat i que afecten encara les nostres llibertats com a poble. Res no canvia, seguim sense poder decidir, i anem veient les conseqüències que això comporta per la nostra cultura, per la nostra manera de fer, per nosaltres, els catalans, que som tots aquells que treballem vivim i estimem aquest país.

Se'ns menysprea la cultura, no podem gestionar els nostres diners,que són el fruit del nostre treball i de la nostra consciència de societat constructiva, se'ns nega el dret a decidir, se'ns obliga a acatar les lleis d'un estat imposat que només té en compte allò que li convé sense mirar ni un moment el que ens convé a nosaltres, vivim una situació constant de submissió i no tenim eines per combatre-la.

Som un poble madur, pacífic i amb seny, tal i com hem sentit a dir tantes vegades, però ja som també un poble cansat, estem tips de no poder avançar, de no poder créixer, de no poder ser lliures i de no altre. poder construir el nostre futur, d'haver de jugar les regles del joc d'un

Tornarem a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu, i ho farem com sempre, pacíficament, amb seny, però cada cop amb més força, ambla força de la gent que diu Prou!! I cada cop ho direm més alt fins que el nostre crit esdevingui realitat i no defallirem ocasió rere ocasió, any rere any fins que assolim l'objectiu que cada cop és l'objectiu de més persones. El respecte que mereixem i la nostra llibertat." /Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger