Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dijous, 23 de juny de 2011

El #9juliol a e-noticies

Un any després de la marxa sobiranista del 10 de juliol, que va aplegar un milió de persones, s'ha convocat una nova manifestació, aquest cop serà el 9 de juliol, sota el lema "Pel nostre futur: Independència".

Els organitzadors de la marxa, que no s’identifiquen amb cap entitat o partit, han fet una crida a la participació per repetir "l'èxit del 10J de l'any passat, aquest any però al davant hi posarem l'estelada".

El manifest, al qual ja s’han adherit desenes d’entitats i partits com Esquerra, Solidaritat, Reagrupament o Democràcia Catalana, remarca que “res no canvia, seguim sense poder decidir, i anem veient les conseqüències que això comporta per a la nostra cultura, per la nostra manera de fer, per tots aquells que treballem vivim i estimem aquest país”. 

Els promotors denuncien que “se’ns obliga a acatar les lleis d’un estat imposat que només té en compte allò que li convé sense mirar ni un moment el que ens convé a nosaltres, vivim una situació constant de submissió i no tenim eines per combatre-la”.

També subratllen que "som un poble madur, pacífic i amb seny, tal i com hem sentit a dir tantes vegades, però ja som també un poble cansat, estem tips de no poder avançar, de no poder créixer, de no poder ser lliures i de no poder construir el nostre futur, d’haver de jugar les regles del joc d’un altre".

El manifest destaca que “tornarem a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu”, deixant clar que “no defallirem ocasió rere ocasió, any rere any fins que assolim l’objectiu que cada cop és l’objectiu de més persones: el respecte que mereixem i la nostra llibertat”.
Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger