Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimecres, 22 de juny del 2011

El #9juliol a @racocatala


Criden a repetir la manifestació massiva de fa un any per la independència

Els convocants consideren que el context de la marxa del 10-J no han minvat i per això impulsen una manifestació independentista similar pel proper 9 de juliol a Barcelona

El proper 10 de juliol farà un any de la massiva manifestació independentista que va col·lapsar durant moltes hores tot el centre de Barcelona amb més d'1,1 milions de persones (segons la Guàrdia Urbana). Considerant que el context de la reclamació -els atacs al país i a la llengua- no han minvat, una plataforma de ciutadans ha convocat una nova marxa pel 9 de juliol per tractar de repetir "la manifestació independentista més gran de la història de la democràcia". Des de la seva pàgina web es pot consultar tant elmanifest de la marxa com el suport que ha rebut de nombrosos col·lectius, entitats i partits que ja s'hi han adherit o que hi han anunciat la seva col·laboració. Des del seu lloc web criden a col·laborar amb la manifestació, a fer-se'n voluntari o a difondre la idea, compartint els perfils de la marxa a les xarxes socialsFacebook o Twitter (també amb el "hashtag" o etiqueta #9juliol ). Disposen també de nombrós material de difusió.

Al manifest els impulsors recorden que "res no ha canviat" perquè "seguim sense poder decidir". "Se'ns menysprea la cultura, no podem gestionar els nostres diners (...), se'ns nega el dret a decidir, se'ns obliga a acabar les lleis d'un estat imposat (...), vivim una situació de constant submissió i no tenim eines per combatre-la".

El manifest prossegueix assegurant que "som un poble madur, pacífic i amb seny (...) però també un poble cansat, estem tips de no poder avançar, de no poder créixer, de no poder ser lliures i de no poder construir el nostre futur, d'haver de jugar les regles del joc d'un altre". Per tot plegat "tornarem a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu, i ho farem com sempre, pacíficament, amb seny, però cada cop amb més força, amb la força de la gent que diu Prou!!".


Font

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger