Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimecres, 15 de juny de 2011

El diari Avui parla de la manifestació #9juliol

Avui ha sortit al diari Avui una menció a la manifestació del 9 juliol que estem organitzant tots plegats, concretament ha sortit al Avui, pàgina 8 del 15/06/2011. La notícia es la següent:

Manifestació independentista un any després del 10 de juliol

Si la superlativa manifestació del 10 de juliol de l'any passat es va emmarcar en el paradigma del dret a decidir, tot i que la consigna més vociferada va ser la d'independència, un any després s'ha organitzat una altra manifestació de caire netament independentista a Barcelona. La data escollida és el 9 de juliol i ha estat organitzada per unes quantes associacions sobiranistes, que van decidir posar en marxa el projecte després de veure com hi havia pàgines de Facebook que reclamaven una concentració com la del 10-J.
Però la intenció dels convocants no és recordar aquella efemèride, perquè consideren que la protesta no va servir de res –es va convocar contra la sentència del l'Estatut–, sinó que ara es pretén reivindicar les aspiracions nacionals de Catalunya. De moment, partits com ara Esquerra, Solidaritat, Reagrupament i Democràcia Catalana ja s'hi han adherit. L'organització és conscient que és impossible repetir les xifres d'assistència del 10-J –entre un milió i un milió i mig de persones–, però confien que tots els àmbits independentistes secundaran la iniciativa. La marxa començarà a les 6 de la tarda.

FONT: Diari Avui

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger