Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimecres, 22 de juny del 2011

Els Verds i La intersindical CSC també participaran a la manifestació del 9 de juliol #9juliol

Els Verds i La intersindical CSC també s'han afegit i donen suport a la macro manifestació independentista que s'està organitzant des de la societat civil, mitjançant la Plataforma 9J, pel proper 9 de juliol. D'aquesta manera s'amplia la llarga llista d'entitats i formacions polítiques que ja s'han adherit a la iniciativa.

Els Verds Esquerra Ecologista  son una  associació política catalana, d´esquerra ecologista i verda que a més de participar i potenciar els moviments socials, vol promoure una nova forma de fer política basada en el treball social, i en la intervenció i el compromís amb les institucions democràtiques com eines al servei dels moviments socials per tal de fer avançar propostes de transforació ecològica i social. Els Verds-Esquerra Ecologista aposten per un model basat en el principis de: desenvolupament sostenible.

La Intersindical-CSC és un sindicat nacional i de classe (agrupa treballadors/es de tots els sectors productius). La condició de nacional fa que no estigui lligada, per tant, a cap sindicat estatal. Per la Intersindical-CSC és bàsic que els Països Catalans siguin reconeguts no només de fet, sinó també de dret, com a marc normal de relacions laborals i que aquestes (convenis, lleis, pactes laborals, formació, seguretat social...) es decideixin i negociïn el més a prop possible del treballador, als Països Catalans, i no a Madrid o París. La Intersindical-CSC és actualment la primera força sindical d'obediència nacional, i agrupa afiliats/des i delegats/des sindicals d'arreu del territori i de diferents sectors, obtenint especial incidència a comarques com el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, La Garrotxa, El Maresme, La Selva o El Garraf, i a sectors com ensenyament, aigües, banca, metall, administracions públiques, químiques, universitats, assegurances...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger