Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimarts, 28 de juny del 2011

L'editorial de @jordibaste: un munt de motius per sortir el #9juliol



El periodista Jordi Basté, en la seva editorial a El Món a RAC 1, ha recordat que "avui fa un any que el Tribunal Constitucional putinejava l'Estatut. Tots van aplaudir amb les orelles a costa del que opini Catalunya".

Basté ha denunciat que "a l'Espanya constitucional se li en refot el que pugui decidir Catalunya i la seva gent. És igual manifestacions, és igual editorials conjuntes. Madrid decideix i executa".

"Podeu parlar de nació, però a efectes jurídics sou una 'bonita región de España'. Cornuts i pagar el beure", ha lamentat. El periodista ha constatat que "un any després continuem on erem". "Espanya diu que estima però maltracta, menysprea", ha indicat.

"Aquí estem: un any després amb la sentència oblidada, amb una manifestació que no ha tingut continuitat i amb un Govern que amenaça amb un concert econòmic", ha assenyalat. Segons Basté, Catalunya pateix "violència masclista: ens donen, ens queixem, però continuem a veure si ens tornen un dia a estimar. I fins a la pròxima bufetada".

"Avui fa un any de la sentència: bufem l'espelma, com a bon país que celebrem derrotes. Som una gran nació sense cap valor jurídic. Som una gran nació de covards. Per molts anys catalans", ha sentenciat.


Font e-notícies

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger