Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimecres, 22 de juny de 2011

Roser Giner: '9 de juliol 2011: Qui convoca?'

Autora: Roser Giner

Perdoneu, però és que encara no sé qui convoca la manifestació per la independència del dia 9 de juliol. Omnium Cultural? Associacions cíviques? Partits Polítics? Sindicats? Indignats? Federacions de veïns?  Jo hi aniré, això ho tinc clar. A veure si de tants arbres i fulles no ens deixen veure el bosc!

Que la cosa no està per  fer balls de saló, i hi han molts bastons arreu. I la teranyina espanyolista que va començar fa uns anys cada vegada és més gran. Jo encara estic pujant la muntanya, i des de fa unes setmanes, la pujada és dura, i amb pedres que no em deixen caminar prou bé per poder arribar al cim. No es pot fer un referèndum per demanar a tots els catalans si volem o no la independència ? Crec que hi ha una Constitución Española que prohibeix tot tipus de referèndums. No es pot canviar ? Pel que diuen els polítics, és 'inamovible' la Constitución Española. Serà que ja els hi està bé ? No ho vull creure.

Després de les consultes, crec que va quedar molt clar que SÍ que volem un referèndum per decidir si volem la independència o no. No poden parlar-ne lliurement al Parlament ? Caldran pactes ?
És que després del 10 de juliol de 2010 he notat una indiferència que fa fredor ... I per acabar-ho d'adobar, l'estelada del meu balcó que em van regalar després del 10J es va cremar, es va desintegrar. Mals presagis, o podría ser que el balcó nou i bonic que tinc ara necessita d'una nova estelada brillant, viva i amb esperança ?

No oblideu la data: 9 de juliol 2011.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger