Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

diumenge, 19 de juny del 2011

Voleu motius pel venir al #9juliol?

Tot i que hi ha milers de motius per sortir al carrer el proper 9 de Juliol avui volem fer-nos ressò d'un d'ells:

La campanya engegada des de "Convivencia Civica"
http://www.convivenciacivica.org/".

El que es pretén, és aconseguir que tots els pares que creuen que la immersió impedeix l'aprenentatge de castellà als seus fills, reclamin al seu col·legi la línia d'ensenyament "bilingüe".

Així, segons la web, (on només s'utilitza el castellà) ja hi ha 500 famílies que han fet aquesta reclamació.

En un país normal de 7 milions d'habitants 500 persones que anteposessin els seus ideals polítics a la formació dels seus fills serien vists amb sorpresa i probablement ni tan sols s'atrevirien a dir públicament que volen fer-los víctimes de les seves idees absurdes.

Però el que ens han de fer aquestes 500 persones és por. Si, por, perquè al seu darrera hi tenen un estat amb tota la força que això comporta i que té la clara intenció d'eliminar les diferències "regionales" que els molesten des de fa 300 anys i cadascuna d'aquestes passes que els permetem fer, sense la protecció d'un estat prop,i és una batalla que guanyen i el temps sempre juga a la nostra contra.

Per això cal sortir el 9 de Juliol perquè cada manifestació ens fa una mica més forts i sinó hi som tots creurem que som pocs i que la nostra lluita no té sentit i en té i molt, i cada cop som més i això cal que es faci visible.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger