Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimarts, 5 de juliol del 2011

Anna Arqué sobre el #9juliol: No cal que sempre hi siguem tots, cal que tots hi siguem en una o altra vegada per ser-hi sempre!


  • Perquè creus que cal sortir al carrer?
Perquè no som lliures, quina raó més important hi pot existir? No som lliures i l’articulació política dirigent, que és la que hauria de solucionar la nostra situació d’Estat ocupat, no mostra un lideratge determinat per aconseguir la independència del nostre país, una independència que tots sabem és veritablement la única via per aconseguir aquesta justícia i progrés social Català.
Sortir al carrer és la manera de compartir col.lectivament la voluntat individual de molts i alhora visualitzar-ho. El carrer és el marc de referència de la denúncia i de la protesta, avui, sabent el greuge constant en el que vivim els Catalans/es i la poca disposició dels dirigents polítics al Govern, els uns per unionistes els altres encara no sabem perquè, a utilitzar les oportunitats que des de la societat civil els presentem incansablement: verbalització de majories demostrades, ILPs, centenars de milers de vots per la independència… sabent tot això, si no fos perquè la majoria tenim la sort de treballar, el carrer hauria de ser pres cada dia fins aconseguir la llibertat i la independència de Catalunya!
  • Que et suggereix el lema : Pel nostre futur independència?
Si no assolim la independència el futur de Catalunya no serà nostre, bàsicament perquè per això cal necessàriament que gestionem els nostres diners i decidim les polítiques socio-econòmiques, és a dir: gestionar i decidir en clau Catalana, pensant exclusivament en els interessos dels Catalans, de tota la ciutadania Catalana, com fa qualsevol altre Estat del món. Per a tenir un futur Català cal la Independència de Catalunya.


  • Que creus que ens aportarà la independència?
Normalitat. Viure, gaudir i complir amb els drets i les obligacions que ens pertoquen com a ciutadans de l’Estat Català, justament com ho fan els altres ciutadans d’altres Estats democràtics. La independència ens aportarà el dret a treballar per la nostra felicitat amb un Estat que no ens és aliè, si no amb un de propi que ens empari i ens ofereixi els escenaris adequats per maximitzar les nostres potencialitats com a Poble i no que ens aturi i escapci com fa ara l’Estat espanyol i els seus sucursalistes locals que ho permeten.
  • Aniras a la manifestació del 9J?
Sí, el moviment social independentista ha conformat una majoria social que ja verbalitza la seva voluntat d’independència i ho fa gràcies a la determinació de la ciutadania a portar a terme processos com el de ‘La Consulta sobre la Independència’ que va consolidar una gran manifestació el passat 10J. El context ha canviat i els organitzadors socials d’aquest 9J no tenen, a priori, la força de convocatòria de l’any passat, ni el suport de grans estructures de partit com CiU, per això encara em sento més moguda a anar-hi, recordo com el fantàstic  procés de la Consulta sobre la Independència al principi tampoc es veia amb bons ulls des d’alguns sectors sobiranistes… Endavant! No cal que sempre hi siguem tots, cal que tots hi siguem en una o altra vegada per ser-hi sempre!!
Volem, podem i guanyarem! Visca tots nosaltres: el Poble Català i Visca sempre Catalunya!
    
Anna Arqué

      Catalonia Next State of Europe!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger