Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dimarts, 5 de juliol del 2011

Carta d'en Guillem Arnau pel #9juliol: com més pals ens fotin a la roda millor, perquè mes catalans voldran la independència.

Manifestació 9J

Un any desprès d'una sentencia duríssima contra l’Estatut, que va provocar una manifestació massiva a la qual va assistir un milió i mig de catalans, els ciutadans catalans tornem a estar cridats un cop més a sortir al carrer per a demanar la independència.

Les coses continuen igual; se’ns menysprea la cultura; no podem gestionar el nostres diners, fruit del nostre treball, la nostra llengua és maltractada i a més a més ens volen imposar el castellà. L’any passat varem veure un esperit unitari per part dels partits polítics i de la ciutadania. Però aquest any l’esperit unitari per part dels partits s’ha esfumat, els partits no s’aclareixen sobre l’estratègia que ha de prendre Catalunya, els qui ens representen s’han oblidat de les consultes i la manifestació de l’any passat.

La recent enquesta feta pel CEO demostra que cada dia hi ha més catalans que volem la independència i que actualment guanyaria per majoria absoluta, un 60%. Fa pocs anys era impensable aquesta majoria, el que demostra que com més pals ens fotin a la roda millor, perquè mes catalans voldran la independència.

Gràcies a una iniciativa popular, aquest any el poble català pot tornar a sortir al carrer amb el lema “Pel nostre futur, independència” Us convido a tots a assistir-hi el proper dissabte 9 de Juliol a la plaça Urquinaona. Us hi espero!
Per Catalunya, No parem!

Guillem Arnau San Martín Guiral

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger