Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

divendres, 1 de juliol del 2011

El fracàs de l'èxit del 10J atia el #9juliol

La portaveu de la manifestació del proper 9 de juliol, Marita Viscarro, ha copsat el "fracàs" de la manifestació del passat 10 de juliol i ha denunciat "la nula gestió de la presència massiva al carrer del poble català".

En aquest sentit, s'ha preguntat "què se n'ha fet de la nostra indignació com a poble?, algú li ha donat sortida?". Viscarro ha assegurat que "estem indignats" perquè considera que els partitis "són impermeables al clam d'independència dels catalans".

També ha apuntat que l'arc parlamentari se n'hauria de fer ressò i no se n'ha fet. Són els polítics els que han de reflexionar perquè es presenten en lloc nostre i per tant han de ser la nostra veu". "I no són la nostra veu. Almenys, no és la veu que clama independència", ha afegit.

La manifestació, que se celebrarà el pròxim 9 de juliol, anirà sota el lema "Pel nostre futur, independència" i sortirà des de Plaça Urquinaona. Els promotors han destacat que "és la primera de les manifestacions convocades per la societat civil. Feta sense subvencions i sense l'interés de cap partit que l'hagi encarregada".<a href="http://societat.e-noticies.cat/el-fracas-del-10-j-54833.html">/Font</a>

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger