Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

dijous, 7 de juliol del 2011

L'ajuntament de Barcelona prohibeix instal·lar l'escenari de la manifestació del #9juliol

La plataforma 9J que convoca la manifestació independentista del proper 9 de Juliol, i que disposa del permís oficial de la Conselleria d'Interior per a la seva realització, comunica que:

A dia d'avui no l'hi ha estat concedit, per l'Ajuntament de Barcelona, el permís per poder instal·lar un escenari on realitzar els parlament que havien de fer persones com el Dr.Broggi, el Dr. Barrera, el Dr. Badia Margarit o el Dr. Domènec, tots ells personalitats que han lluitat i han estat represaliats i condemnats pel sol fet d'haver aixecat una senyera, ni tampoc un  escenari on poder fer el concert previst  dels grups Brams, Lluís Oliva i les Arbequines i Catarsi, i ni tan sols ens han indicat un lloc on poder aparcar els autocars que porten persones que arriben de fora de la ciutat i que també són ciutadans d'aquest país.

Pel que fa a l'aparcament dels autocars, ja l'hem resolt des de l'organització de forma privada i indicarem al nostre web la ubicació d'on han d'aparcar. Tot i que l'ajuntament disposa d'espais reservats per autocars a la ciutat, sense haver de fer cap excepció que afecti el trànsit o l'aparcament en general.

Malgrat que s'han presentat totes les instàncies corresponents, amb el temps d'antelació suficient que demana la normativa, i s'han seguit tots els tràmits de forma correcta, malgrat haver fet totes les trucades telefòniques possibles als responsables, d'enviar correus i personar-nos en múltiples ocasions a les oficines de districte corresponent i malgrat haver comptat amb el suport dels partits independentistes durant aquesta última setmana. No hem tingut cap resposta oficial i, per tant, ens veiem obligats a suspendre el concert, tot i així llegirem el manifest i farem els parlaments.

Evitarem cometre qualsevol irregularitat, però això no vol dir que no denunciem la realitat del nostre país, ja que l'Ajuntament de la ciutat de Barcelona ha mostrat la mateixa actitud que el de València, impedint l'actuació de Lluís Llach el dia 16 d'Abril.

A continuació us exposem la cronologia de la presentació dels permisos en referència a l'escenari, el permís per la manifestació ens ha estat concedit avui després de patir problemes i traves similars:

1er permís: Es demana el dia 20 de Juny i la localització escollida és el Passeig Lluís Companys.
No rebem resposta escrita (ni l'hem rebut encara)
La resposta verbal és que el Passeig està ocupat. Aquesta informació és falsa, les activitats que es realitzen a Arc de Triomf finalitzen a les 19:00h i en tot cas, només s'ocupa la part central.

2n permís: Es demana el dia 29 de juny i la localització escollida és el Parc del Nord. Quan es presenta la instància se'ns dirigeix a Parcs i jardins.
Contactem amb Parcs i Jardins que ens comuniquen que ells no tenen cap competència en això, però que el Parc tanca a les 21:00h, informació que, pel que sembla, no tenia qui va recollir la nostra instància.
Tampoc hem rebut cap resposta per escrit.

3r permís: Verbalment, se'ns comunica que podem muntar l'escenari al costat del monument a Rafael Casanovas. Acceptem la proposta i el dia 7 de Juliol se'ns diu, també verbalment, que el permís se'ns denegarà.

Cap d'aquestes respostes ha estat per escrit, per tant, entenem que no tenint resposta oficial, no podem arriscar-nos a rebre una multa que no podem pagar.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Es pot fer com va fer en Lluis Llach a Valencia, sobre un camio i que no se sapiga el lloc fins l'últim moment

Josep-Lluís ha dit...

...no m'ho puc creure!!!. Bé, m'ho crec, és clar que sí... però, haurem de fer pujar a un camió als eminents doctors???.

Cal una resposta FERMA de tots els que desitgem una Catalunya amb Estat Sobirà... Cal una alternativa política "unitària" i fiable, que entre tots sàpiguen lluitar plegats... o fer-ho conjuntament quan calgui.

i si no són capaços, nosaltres haurem de saber destriar entre les forces Independentistes la que sigui mereixedora de la nostra confiança.

Unknown ha dit...

Recordem que l'entrada de camions al centre de la ciutat està prohibida, sempre i quan no es demani permís.

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger