Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

Col·labora

   Qualsevol ajuda és bona! per això t'oferim la possibilitat d'apuntar-te a una de les següents comissions. El que has de fer és enviar un mail a la comissió escollida explicant què pots fer, si tens algun contacte que creus que serà útil i quin grau d'implicació pots aportar.

   Si vols també pots respondre el formulari clickant a "Fes-te voluntari!".

 COMUNICACIÓ: Josep Maria i Elisenda
     Voluntaris amb contactes amb mitjans de comunicació (premsa, ràdio, televisió local...), o entitats (polítiques, socials culturals...), la vostra feina serà posar-vos en contacte amb el mitjà o la entitat i comentar-los el que estem fent.
     Si els mitjans hi estan interessats, envies el mail o el telèfon del contacte a la comissió i ells s'encarregaran de tancar el tracte (enviar-los el que necessitin) si ho vols fer tu, perfecte! ho pots comentar a la comissió i et facilitaran el que necessitis.
     Si saps dissenyar cartells, octavetes, pins pel facebook... també és la teva comissió (Els vídeos tenen una comissió específica)
 • Lleida, Tarragona i Barcelona: comunicacio9j@gmail.com
 • Girona: premsagirona9j@gmail.com
 XARXES SOCIALS: Dani i Aida
     Si vols col·laborar fent difusió per facebook o tuiter, si vols fer un bloc..
 • xarxes9j@gmail.com
 SEGURETAT: Jordi
     Si vols ajudar el dia de la manifestació guiant la gent, dient que cal fer si hi ha un accident... pràcticament només hauràs de treballar el dia de la manifestació.
 • seguretat9j@gmail.com
 VÍDEOS: Noemi i Odette
     Si vols fer vídeos aquesta és la teva comissió, tens dues opcions de vídeos:
 1. Grava't a casa dient la teva raó per venir a la manifestació, amb el gos, la família, amb un nino que parli per tu, amb una careta de Vendetta, amb el grup de grallers, amb els amics amb els que vas fer el decideix, ensenyant la teva pancarta per la manifestació, amb imatges del teu poble... imaginació al poder! Combinarem aquests vídeos amb personatges coneguts. Màxim 15 segons!
 2. Si vols fer un vídeo de promoció del 9J envia'ns el vídeo o l’enllaç de youtube. Donarem un premi pel millor.
 • videos9j@gmail.com
 ARTS I TRADICIONS: David i Alexandra
     Tens contacte amb alguna colla de bastoners, grallers, tabalers, castellers, escamots, capgrossos... qualsevol colla que faci algun espectacle. La teva feina és anar-los a veure o posar-t'hi en contacte, comentar-los que fem i si hi estan interessats pots quedar tu amb ells i passar-ho a la comissió o bé pots enviar el mail/telèfon de contacte a la comissió i ells s'hi posaran en contacte.
     Si toques algun instrument i vols venir a ajudar-nos a fer que l'himne s'escolti fins València apunta't a la Colla del 9J
 • arts9j@gmail.com
 INFRAESTRUCTURA: Carme
     Has organitzat un autobús des del teu poble? Creus que pots reunir gent suficient com per omplir-lo i vols que t'ajudem? Doncs aquesta és la teva comissió.
     Resulta que saps fer de regidor d'espectacles, coneixes gent que munta escenaris? estàs fort i ens vols ajudar a muntar-lo? Contacta'ns!!
 • infraestructura9j@gmail.com
CREADOR DE L'ESPAI WEB: Marc
 • mark45.gi@gmail.com
T'apuntis on t'apuntis fes-te les següents preguntes i pensa si ens pots ajudar:
 •   Coneixes alguna entitat que es pogués adherir a la manifestació?
 •   Coneixes algun personatge popular que vulgui gravar el vídeo de 15 segons amb al seva raó per venir a la manifestació?
 •   Pots aportar alguna cosa que no has vist aquí reflectida?
 •   Tens contacte amb algun mitjà de comunicació?
Si has respost si a alguna d'elles envia'ns la resposta a voluntaris9j@gmail.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger