Introdueix la teva adreça electrònica:

Rebràs les últimes notícies al instant .

diumenge, 10 de juliol de 2011

Comunicat plataforma 9J sobre el #9juliol

Després del que hem viscut tots plegats aquesta tarda des de la Plataforma 9J volem comunicar que:

Considerem un èxit la manifestació d'avui. Anem més enllà de les xifres i sabem el que hem viscut:
La primera manifestació clarament independentista organitzada des de la societat civil.

No hem tingut suport de cap tipus de les institucions, no hem tingut subvencions de cap tipus (farem públics els pressupostos), i l'ajuntament de Barcelona ens ha posat totes les traves possibles a l'hora de concedir els permisos, i a hores d'ara encara estem esperant resposta.
I, malgrat tot això, hem aconseguit reunir a Barcelona desenes de milers de persones que tenien clar el que volien, i no era decidir. La gent que hem sortit avui ja hem decidit: volem la independència i a més la volem sense esperes, perquè som molt conscients que seguiran els atacs de l'estat espanyol, i dels que ja es conformen amb l'autonomia dins dels nostre país

Volem fer especial esment de la situació que han hagut de viure els Drs. Broggi, Barrera i Domènec, persones que en qualsevol país serien tractats de forma rellevant com a referents de la societat, i que han hagut de ser enfilats a un camió amb un muntacàrregues, perquè l'ajuntament, que algun dia ha de ser la capital del nostre país, no ens ha permès instal.lar una tarima. Cal recordar que ells han lluitat per Catalunya fins a límits que, per sort, nosaltres no haurem de patir, i que molts dels que parlem d'independència no seríem capaços d'aguantar.

Aquests lluitadors, avui, quan tenen més de 90 anys han baixat fins al Passeig Lluís Companys, per fer una crida a la mobilització continua i la unitat. Avui ens han ensenyat que no hi ha límit per l'esperança i avui, ho han hagut de fer des d'un camió.

Agraïm a les persones, les entitats i als partits la capacitat d'unitat demostrada en aquest acte.

Aquesta manifestació no interessava a cap dels que tenen poder i feia por a uns quants independentistes, que no ens han donat suport i a més, ho han fet explícitament.
Perquè ningú no sap encara com aconseguirem la llibertat, creiem que cal que tots donem suport a totes aquelles iniciatives, que sorgeixin des de la societat civil, i que es facin per la independència.
I aquí si que estem segurs de saber quin és el camí, estem segurs que cal una lluita unitària.

I així ho seguirem fent des de la societat civil catalana no subvencionada, que ha treballat a la Plataforma 9J.

Per últim, destacar que no hi han hagut cap tipus d'incident, que tots hem mostrat un comportament a l'alçada del nostre poble i que ens sentim molt orgullosos de pertànyer a aquest país.

Gràcies a tots

Plataforma 9J

1 comentaris:

jbosch ha dit...

El Sr. Xavier Trias hauria de donar alguna explicació pública. L'actuació de l'Ajuntament de Barcelona ha estat indigne.

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger